Qonaq Гость
| Тема: Menim Ilk Yazim! Пн Апр 21, 2008 2:34 am | |
| salam dostlar!! bugunden etibaren mende foruma qatildim, umid edirem her birinize maraqli olan movzulara toxunacam. size fikirlermi catdirmaq ve sizin bilgilerinizi ve dushuncelerinizi oyrenmek istenilen movzuda olsun menim uchun maraqlidi. men ilk yazimi dinimiz ve kecmishimiz movzusunda yazmaq istedim, cunki her shey burdan bashlayir. menim fikrimce, her sheyden onde bizi yoxdan yaradan tanri(ALLAH), dunyanin en qedim memleketi olan, insanligin bashlangic goturduyu odlar yurdu Azerbaycan ve besher ovladi olan azerbaycan turkluyu durur. (turkler allahin ordusudur! s.a.v). allahin izni ile sizi bir chox elmi ve felsefi melumatlarla bilgilendirecem. umid edirem bilgilerim size fani dunyada gozuachiq yashamaga, haqqi batili gormeye imkan verecekdir. her bir insan ve azerbaycanli uchun bir yol var ve men o haqq yolunu illerle arashdirib tapmisham. hec bir bashqa yol axtarmaq lazim deyil yol var, sadece o yoldan tutub getmek lazimdir. men size bagli qapilarin, ugurlarin acharin verecem, siz sadece tenbellik etmeyib derinden dushunub emel etmelisiniz .EY TURK OZUNE QAYIT, CHUNKI OZUNE QAYIDANDA BOYUK OLURSAN!! ozunuze yaxshi baxin! helelik dostlar.. hormetle: Bir Turk insani - Samir Aleskerzade |
|
Vusal Moderator
Д°smarД±c sayД± : 436 Age : 36 Registration date : 2008-01-22
| Тема: Re: Menim Ilk Yazim! Вт Апр 22, 2008 11:27 pm | |
| | |
|
Qonaq Гость
| Тема: Re: Menim Ilk Yazim! Пт Апр 25, 2008 11:15 pm | |
| |
|
Vusal Moderator
Д°smarД±c sayД± : 436 Age : 36 Registration date : 2008-01-22